Nye NordVal International-certifikater

NordVal International Certificate 020 udstedt til Bio-Rad for RAPID’E.coli 2 Agar er blevet fornyet. Metoden beskriver klar-til-brug selektive og kromogene plader, der inhiberer vækst af gram-positive bakterier og af de vigtigste gram-negative bakterier, bortset fra Enterobacteriacae. Metoden er anvendelig til påvisning af E. coli i en bred vifte af fødevarer. Se certifikatet her.

NordVal International Certificate 033 udstedt til HyServe for Compact Dry TC Method for enumeration of total count er blevet udvidet. Metoden beskriver klar-til-brug kromogene plader. Et nyt studie er gennemført for at udvide metoden og for at sikre overholdelse af ISO 16140-2 og NordVal Validation Protocol 1. Ved gennemgang af resultaterne konkluderer NordVal International, at metoden giver resultater svarende til resultaterne fra referencemetoden, når den anvendes for påvisning i en bred vifte af fødevarer, dyrefoder og miljøprøver. Se certifikatet her.

NordVal International Certificate 039 udstedt til Qualicon Diagnostics d for BAX® System Real-Time PCR Assay Campylobacter jejuni/coli/lari er blevet fornyet. Metoden er en direkte metode uden opformerings trin og med klar-til-brug rør til BAX instrumentet. Metoden er anvendelig til påvisning af Campylobacter jejuni, coli og lari i fjerkræ faeces og i cloacae swabs. Se certifikatet her.

Utskrift